Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kallioiselta "väsynyttä tekemistä" Lonaton maailmancupissa – Vallioniemi terävin alueen skeetampujista

Lopen ja Ala-Hämeen Ampujien Eetu Kallioinen ei yltänyt lähellekään parastaan Italian Lonatossa, jossa käytiin skeetammunnan maailmancupin kisa.

Olympianelonen oli kisassa vasta 53:s. Riihimäellä asuva toinen Tokion olympiakävijä Lari Pesonen oli 56:s. Kumpikin rikkoi peruskisassa 117 kiekkoa.

– Koko kilpailu oli väsynyttä tekemistä ja tulos sen mukainen. Väärä valmistautumien kilpailuun, mutta tästä virheestä pitää oppia. Seuraavaksi uusia treenejä kohden, Kallioinen kertoi Ampumaurheiluliiton tiedotteessa.

Pesosen mukaan hänellä oli vaikeaa koko kisan ajan.

– Mutta eipä voi kun peiliin katsoa, jos samalle paikalle menee viisi kertaa ohi ampumaan kisan aikana, hän totesi.

A-HA:n Timi Vallioniemi oli 48:s tuloksellaan 118 (23+24+24+24+23). Hänen mukaansa kilpailu oli alusta loppuun tasaisen huonoa kauhomista ja ”tuloskin sen mukainen”.

– Parempaan olisi pitänyt pystyä, hän sanoi.

Suomalaisista Tommi Takanen oli miesten skeetissä 26:s ja Oskari Kössi 30:s. He tekivät tuloksen 120. Kisan voitti Italian Luigi Lodde.

Marjut Heinonen sijoittui naisten skeetissä 19:nneksi (115).

Edellisessä maailmancupissa eli maaliskuussa Kyproksen Nikosiassa Kallioinen sijoittui neljänneksi, Pesonen seitsemänneksi ja Vallioniemi sijalle 11.

Lähde: Ampumaurheiluliiton nettisivut