Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lopella tehdään lauantaina hiihtokisat talkoovoimin – ilmoittautua tulee viimeistään perjantaina

Loppilaiset liikunta-aktiivit Tatu Pulkkinen ja Kimmo Koukku laittoivat tuulemaan. Ilmoille heitetty ja facebookissa kannatusta saanut idea toteutuu. Ensimmäiset Lopen Hiihdot järjestetään Lopen Isokorkean laduilla 5.3. kello 11 alkaen.

Kilpailussa ovat tarjolla seuraavat sarjat ja matkat: T/P4 100m, T/P6 500m, T/P8 1km, T/P10 1,5km, T/P12 2km, T/P14 3km ja 15–99-vuotiaiden 3km. Latuprofiilit ovat maltilliset. Kilpailussa palkitaan sarjoittain kolme parasta lajimitalein.

Jokin aika sitten Lopella nähtiin facebookissa kopio 2000-luvun alussa hiihdettyjen hiihtokisojen tuloksista. Silloin 14-vuotiaiden tyttöjen sarjan oli voittanut eräs Kerttu Niskanen Vieremältä. Eikä pikkuveljensä Iivo ollut yhtään huonompi, vaan voitti kymmenvuotiaat pojat.

Tuosta on aikaa. Mutta historiaa kirjoitetaan uudelleen.

Numeroiden jako alkaa klo 10.30. Lähtö- ja maalipaikka on hiihtäjien P-paikan läheisyydessä. Järjestäjä varaa osan hiihtäjien P-paikasta käyttöönsä ja osallistujien pysäköinti löytyy lähistöltä.

Hiihdon jälkeen numerolappua vastaan on tarjolla lämmin mehu ja makkara.

Ilmoittautumiset perjantaihin 4.3. klo 18 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tatu@multievent.fi. Tapahtumaan ei ole osanottomaksua. Tapahtuman järjestäjällä ei ole vakuutusta osallistujille. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.