Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IS: Isossa Omenassa kuolleen naisen kuolinsyy voi selvitä jo tiistaina – poliisi tiedottaa lisää keskiviikkona

Poliisi kertoo, että tällä hetkellä poliisilla sillä ei ole uutta tiedotettavaa espoolaisessa kauppakeskus Isossa Omenassa lauantaina sattuneen kuolemantapauksen esitutkinnasta. Poliisin esitutkinta jatkuu henkilökuulemisilla sekä videotallenteiden hankkimisella ja läpikäymisellä. Tällä hetkellä poliisi pyrkii erityisesti selvittämään tilanteeseen johtaneita tapahtumia.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa asiasta seuraavan kerran iltapäivällä keskiviikkona 11.1.

Poliisi kiittää tallenteista, joita silminnäkijät ovat lähettäneet runsaasti. Havaintoja ja tallenteita tilanteesta voi edelleen lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja). Mikäli teillä on hallussanne asiaan liittyviä videoita toivomme, että kerrotte yhteystietonne, niin annamme teille myöhemmin ohjeet materiaalin toimittamisesta poliisille.

35-vuotiaan naisen kuolinsyy voi selvitä jo tiistain aikana. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Tapahtuma on herättänyt runsaasti keskustelua. Vielä ei ole tiedossa, oliko kuolema yhteydessä voimankäyttöön.

Tilanteessa olleita neljää vartijaa epäillään kuolemantuottamuksesta. Kaikki epäillyt ovat alle 30-vuotiaita. Epäillyt neljä vartijaa on saatu kuulusteltua, eivätkä he ole pidätettyinä tai vangittuina.

Uutista päivitetty kello 15.59: Tekstiä täydennetty poliisin tiedotteella.