Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lopen yläkoululaiset harjoittelivat kalankäsittelyä fileoinnista friteeraukseen – hanke tuo kotimaisia kaloja nuorille tutuksi

Lähikalaa lasten lautasille -hankkeessa pyritään tekemään suomalaisia lähikaloja tutummaksi lapsille ja nuorille.

Tuore kala on helpointa tunnistaa siitä, että se tuoksuu puhtaalle ja raikkaalle, eikä voimakkaasti kalalle. Tuoreella kalalla on kirkkaat silmät ja punaiset evät ja päästä heiluttaessa kalan kuuluisi olla jäykkä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Lopen Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 2,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Lopenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi