Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lumeen hautautuvat jäteastiat viivästyttävät astioiden tyhjennyksiä Kiertokapulan alueella – asiakkailta toivotaan myös tekoja

Jäteastioiden tyhjennykset ovat myöhässä koko Kiertokapulan toimialueella runsaan lumisateen vuoksi. Kiertokapula tiedottaa, että tyhjennykset pyritään saamaan ajan tasalle kuluvan viikon aikana.

Kiertokapula aikoo myös ennakoida joulun astiatyhjennyksiä siten, että ensi viikolla iltavuorot jatkavat seuraavan päivän ajolistoja, mikäli päivän reitit on ajettu valmiiksi.

Kiertokapula myös pyytää asiakkaidensa apua, jotta jäteautot pysyvät kuljetusaikataulussaan ja kuljettajat kunnossa. Kiertokapulan toiveissa on, että asiakkaat kiinnittäisivät talviaikaan erityistä huomiota jätekatoksen valaistukseen, kulkuväylien lumitöihin ja liukkauden torjuntaan. Näin varmistuisi, että jäteastiat saadaan tyhjennettyä turvallisesti.

Jos jäteastia ei ole katoksessa, niin tiedotteessa pyydetään puhdistamaan lumet myös jäteastioiden päältä ja ympäriltä, jotta astia tai sen kansi eivät jäädy kiinni alustaansa.