Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Annette Haavasojan ja Thomas Bremerin suhde sai alkunsa televisiossa – "En olisi uskonut, että minulla käy näin hyvä flaksi"

Hyvinvointi: Rakkaussuhteen ensi askeleet voidaan ottaa missä vain – kaupan kassajonossa, netissä, työpaikalla tai vaikka televisiokameroiden edessä.

Annette Haavasoja ja Thomas Bremer tapasivat kolme ja puoli vuotta sitten First dates Suomi -nimisessä ohjelmassa. He kannustavat muitakin olemaan rohkeita etsiessään rakkautta.

–  En olisi uskonut, että minulla käy näin hyvä flaksi, Bremer sanoo nyt.

Tiede: Lapsiin kohdistuneiden henkirikosten syyt poikkeavat monesti muista henkirikoksista.

Tiede: Pienydinvoimalat ovat nousseet julkiseen keskusteluun, sillä ydinvoimalla olisi kaukolämmön tuotannossa monia hyviä puolia. Se olisi myös yhteensopiva nykyisen kaukolämpöverkon kanssa.

Henkilö: Filosofi Esa Saarisen harteille on soviteltu positiivisen ajattelun gurun viittaa. Tätä hän ei itsestään tunnista, mutta näkee kuitenkin mahdollisuuksia kriiseissäkin. Hänen mukaansa kriittisyys on elintärkeää, mutta se ei saisi ottaa pääroolia.

Kulttuuri: Elämänmakuinen ja ristiriitainen on yhdeksän romaania julkaisseen Vera Valan Italia, erityisesti Milano, jonne kirjailijan uusi jännitysromaani Italialainen peli sijoittuu.

Kurkkaa näköislehdestä tärpit muihinkin kiinnostaviin dekkariuutuuksiin!

Työelämä: Anna Keskinen, 39, vaihtoi alaa opettajan työstä taloushallintoon. Muutos toi energiaa arkeen, kun enää ei tarvitse miettiä vapaa-ajalla töitä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Lopen Lehden tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Lopen Lehden verkkopalveluja kuukauden ajan maksutta.