Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Työkaverilla käärmenäyttely menossa" – IS: Turvallisuusvalvoja tyydytti itseään eduskunnassa, hovioikeus ei muuttanut sakkotuomiota

Helsingin hovioikeus on pitänyt ennallaan käräjäoikeuden antaman tuomion: noin nelikymppinen mies sai aikoinaan 80 päiväsakon tuomion virkavelvollisuuden rikkomisesta ja naiskollegoiden seksuaalisesta ahdistelusta. Rahallisesti maksettavaa kertyi 960 euroa ja sen lisäksi uhrille noin 5 000 euron korvaukset erikseen.

Kansankielisemmin sanottuna mies oli tyydyttänyt itseään työpaikallaan Eduskuntatalon viereisessä Pikkuparlamentissa, jossa työskenteli valvomossa.

Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

Mies oli muun muassa avannut housunsa useita kertoja naiskollegan nähden ja tyydyttänyt itseään. Lisäksi hän oli useampia kertoja painautunut sermin toisella puolella ollutta naista vasten.

Naisen mitta alkoi tulla täyteen syksyllä 2018, jolloin hän kuvaili työkaverinsa edesottamuksia seuraavalla tavalla miehelleen lähettämällään tekstiviestillä.

– Taas vaihteeks oli tällä yhdellä työkaverilla käärmenäyttely menossa.

Miehelle annettiin mahdollisuus irtisanoutua itse työstään alkuvuonna 2019. Seuraavana vuonna hänet tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa virkavelvollisuuden rikkomisesta ja naiskollegoiden seksuaalisesta ahdistelusta.