Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Positiivisimman suomalaisen valinta alkaa – Ehdolla Diandra, Auri Kananen, nettipoliisi Daniel...

Positiivarit ja Nenäpäivä palkitsevat 1. marraskuuta vuoden positiivisimman suomalaisen. Ehdokkaat tittelin perijäksi on julkaistu tänään. Yleisö voi äänestää suosikkiaan syyskuun loppuun asti.

Monipuolinen ehdokasjoukko viestii siitä, kuinka monin eri tavoin myönteistä elämänasennetta ja positiivisuutta voi tuoda esiin. Tunnustus myönnetään jo 30. kerran.

Vuoden Positiivisin Suomalainen 2022 -ehdokkaat ovat:

Auri Kananen, siivouskuningatar

Christoffer Strandberg, näyttelijä-juontaja

Diandra, artisti

Eva Wahlström, taiteilija

Konstaapeli Daniel, nettipoliisi

Marko Anttila, jääkiekkoilija

Yleisöäänestyksen järjestävät Positiivarit ja Nenäpäivä-säätiö, jotka haluavat luoda yhteistyöllä iloista auttamisen kulttuuria.

Valtakunnallista positiivisuusviikkoa on vietetty jo vuodesta 1993 lähtien. Vuoden positiivisimman suomalaisen palkinnon ovat saaneet aiemmin muun muassa Katri Helena, Saara Aalto ja Jorma Uotinen.

Viime vuonna palkinto myönnettiin korona-ajan lauluistaan tunnetuksi tulleelle Lotta ja Pappa -duolle.

Viime vuoden tapaan yleisö on saanut jälleen ehdottaa suosikkiaan vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi ja finalistit on valinnut Positiivareiden, Nenäpäivän sekä heidän yhteistyökumppaneidensa muodostama raati.