Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Wille Rydman tekee paluun – MTV: Nyt tulee Ryhmä Rydman

Kokoomuksen eduskuntaryhmästä lähtöpassit saanut kansanedustaja Wille Rydman palaa eduskuntaryhmään. Nyt kyseessä on yhden miehen eduskuntaryhmä Rydman. Kokoomuksen ryhmäpuheenjohtaja Kai Mykkäsen mukaan Rydman ei nauti ryhmän luottamusta. Rydman on kritisoinut Mykkäsen lausuntoja sosiaalisessa mediassa.

Asiasta kertoo MTV verkkosivuillaan.

Eduskuntaryhmän nimi on ilmoituksen mukaan "Eduskuntaryhmä Wille Rydman (wr)" . Ruotsiksi nimi on "Riksdagsgruppen Wille Rydman (wr)". Eduskunnan on määrä käsitellä asiaa syyskauden ensimmäisessä täysistunnossaan ensi tiistaina.

Rydmanin ura kokoomuksessa alkoi käydä ahtaaksi, kun kesäkuussa Helsingin Sanomat uutisoi kansanedustajaan liitetystä epäasiallisesta käytöksestä, jossa osallisina oli ollut enimmäkseen alaikäisiä tai nuoria naisia. Helsingin Sanomista on aloitettu esitutkinta asiaan liittyen. Myös Rydmanin omasta toiminnasta aloitettiin esitutkinta heinäkuussa.