Sunnuntaina lauletaan Ilkka Juotteen johdolla

Seurakunnan kanssa yhteistyössä järjestetty yhteislaulutilaisuus Vojakkalan lavalla on jo perinne.

Sunnuntaina 14.8. Vojakkalan lavalle kokoonnutaan jo perinteiseksi tulleeseen seurakunnalliseen yhteislaulutilaisuuteen Ilkka Juotteen johdolla. Tilaisuus aloitetaan pullakahveilla ja kuulumisten vaihdolla kello 14 ja yhteislaulanta sekä lähetyksen striimaus alkaa kello 14.30.

Lopen seurakunta välittää striimatun lähetyksen omilla kanavillaan.

Ohjelmassa on jälleen messulaulujen parhaimmistoa Ilkka Juotteen omista messukokonaisuuksista sekä muutamia tuttuja virsiä ja jokunen Juotteen uudempi sävellys.

– Mukaan on valittu syystä tai toisesta koskettaneita lauluja, osa näistä jo hyvinkin varhaisia sävellyksiäni.

Juote on säveltänyt ja sanoittanut kaikkiaan yksitoista gospelmessua, joista ensimmäinen, Sadonkorjuumessu, kantatoteutettiin 1986.

Tätä seurasivat Kylväjämessu 1987 ja Ystävämessu 1989. Yhteysmessu (1992), Kastemessu (1994), Joulumessu (1994) ja Ystävämessu 2 (1995) seurasivat.

2000-luvulla on valmistuneet Kiitosmessu (2004) ja Retkimessu (2006) ja Riemumessu (2011) sekä Vojakkalan lavalla kantatoteutuksensa saanut Köynnösmessu 2013.

Juote on valmistellut myös Pekka Simojoen kanssa yhteistyössä Puuhamessua, sekä tilaustyönä Käsimessun.

Tuottelias ja luonnosta ja ihmisten kohtaamisista voimaa ammentava musiikkimies on säveltänyt myös Lopen Metsäkirkkoon vuosittain uusia lauluja.

Ilkka Juote vetäytyi eläkkeelle Lopen seurakunnan kappalaisen tehtävistä viime vuonna, mutta hän hoitaa vapaaehtoisena joitakin seurakunnallisia tehtäviä, voimiensa mukaan.

Nyt hän odottaa ilolla ihmisten tapaamista ja yhteistä laulutilaisuutta Vojakkalassa.

Mukana ovat jälleen Eläkeliiton kuorolaiset ja tutut soittajat Kiia Saikkonen ja Jukka-Pekka Ruuskanen viuluineen ja Seppo Koljonen kitaroineen.

Ilkka Juote on itse pianon äärellä, juontaen ja johtaen laulua.

Etusivulla nyt

Luetuimmat