Solstrandin tilapäivä tarjoaa sunnuntaina soittoa ja soppaa

Elokuun toisena sunnuntaina pääsee Pilpalassa kuulemaan kesäisen letkeää musiikkia ammattilaisten ja puoliammattilaisten esittämänä. Kyseessä on Solstrandin tilapäivä, jossa mukana on myös pop-up-ravintola ja tuotteiden myyntiä.

Solstrandin tilapäivillä esiintyjänä on yleensä ollut kolmimiehinen Warren Woima, mutta tällä kertaa kokoonpano on laajempi ja ammattimaisempi. Nimensä Pilpalan Pilke Osakeyhtiö on saanut Sinervänniemellä sota-aikana toimineesta pilketehtaasta. Kokoonpanossa soittavat Antti Polameri, Petri Lindberg, Markku Palm, Juha Kohonen ja Lassi Tudeer.

Luvassa on sekä instrumentaalimusiikkia että laulettuja ikivihreitä jatsista rokkiin, bluesiin ja kansanmusiikkiin, esimerkiksi Sunny Afternoon, Hon är så söt, Summertime Blues,Tequila ja Green River.

Ravintolapuolella tarjolla on keittoja ja leipää, kahvin kera piirakoita. Kotiin vietäväksi on tilan uuden sadon valkosipulia ja muita tuoretuotteita sekä muuta pientä ostettavaa.

Ravintola on auki 7.8. kello 11–15, ja musiikkia on kuultavana noin kello kahdestatoista kahteen. Tilapäivä on osa Hämeen uutta Poikkea meille! -tapahtumapäivää.

Etusivulla nyt

Luetuimmat