Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KU: Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu uhkaili toimittajaa Tuusulassa – "Älä pidä mua kaveri ihan pöllönä nyt, niin ei tarvitse missään parkkipaikalla nähdä..."

Kokoomuksen tuusulalainen kunnanvaltuutettu, ravintolayrittäjä Santeri Ahlgren suuttui paikallisesta yritysuutisesta siinä määrin, että hän uhkaili asiasta kirjoittavaa toimittajaa.

Keski-Uusimaa kyseli Ahlgrenilta vahvistusta tietoon, onko hän tulossa vuokralaiseksi Hyrylän vanhaan ostoskeskukseen. Ostoskeskusta on kaavailtu purettavaksi, ja purkutyöt oli tarkoitus aloittaa tänä kesänä.

– En ole tehnyt mitään vuokrasopimusta vielä. Mutta tulen tekemään. Olemme sopineet, milloin sopimus allekirjoitetaan, Ahlgren sanoo.

Lisäkysymykset saivat tunteet kuumenemaan.

– Yritätkö kaivaa jotain asiaa tästä vai? V**** mä en kerro sulle yhtään mitään. Etkä julkaise sitä juttua, tuliko selväksi, moido.

Haastattelua seuraavana päivänä Ahlgren kysyy, mistä toimittaja kuuli tiedon, että hän on tulossa vuokralaiseksi ostoskeskukseen.

– Keneltä sä kuulit tämän huhun? Älä pidä mua kaveri ihan pöllönä nyt, niin ei tarvitse missään parkkipaikalla nähdä.

– Nyt on kyse rasismista. Joku haluaa mulle pahaa. Romanimiestä yritetään estää tienaamasta elantonsa.

Ahlgren lähettää jutussa terveisensä myös vinkinantajalle.

– Kyllä se tipsin antaja löytyy jossain vaiheessa. Pannaan katu kapeaksi, Ahlgren sanoo.

Oikaisu 27.7. klo 15.37: Sangeri Ahlgren on kunnanvaltuutettu, ei kaupunginvaltuutettu.