Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ensimmäinen kuva julki! – Tältä näyttää Peter Franzén Hamsterina

Pitkän linjan näyttelijä Peter Franzén nähdään seuraavaksi valkokankaalla Hamsterina. Kyseessä on kirjailija Veikko Huovisen kirjaan pohjautuva tarina, jota on kuvattu Pirkanmaalla.

Etelä-Suomen Media julkaisee ensimmäisenä kuvan siitä, miltä Franzén roolissaan näyttää. Tamperelainen uutisoi elokuvan kuvauksista Tampereen takamailla lokakuussa 2021.

– Hamsterit on Veikko Huovisen ikään kuin onnellisin romaani, oma suosikkini, joten tekeillä on todellinen hyvän mielen elokuva! Käsikirjoitustyö Paula Vesalan kanssa on ollut ilo. Työskentely sujui innostavan luovassa Huovis-huumorin hengessä, kommentoi ohjaaja-käsikirjoittaja Markku Pölönen.

Hamsterit-draamaelokuvan pääosissa ovat Hamsteria esittävän Franzénin lisäksi Vilma Kinnunen (Tellu) ja Jaakko Ohtonen (Rurik). Sivurooleissa esiintyvät Katariina Havukainen, Satu Tuuli Karhu, Mika Nuojua ja Arto Heikkilä. Lisäksi mukana on lapsinäyttelijöitä Emilia Mattila (Raisa), Edvin Kaari (Niku) ja Eero Kiuru (Naku).