Lopen Lehti siirtyy varhaisjakeluun 4. maaliskuuta alkaen

Lopen Lehden painettu versio siirtyy varhaisjakeluun. Näköislehti ja verkkopalvelu ovat luettavissa milloin tahansa. arkisto/Laura Ääri

Paikallislehti Lopen Lehti siirtyy 4. maaliskuuta varhaisjakeluun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lehti kolahtaa useimpien loppilaisten tilaajien postilaatikoihin jo aamuyön tunteina. Jakelusta vastaa hämeenlinnalainen Ilves Jakelu Oy, joka jakaa myös Aamupostia, Hämeen Sanomia ja Helsingin Sanomia.

– Muutos koskee niitä talouksia, joiden osoitteet ovat varhaisjakelun reiteillä Lopen, Riihimäen, Hausjärven ja Tervakosken alueilla. Niille asiakkaille, jotka eivät asu varhaisjakelun alueilla, lehti jaetaan entiseen tapaan päivällä Postin toimesta, kertoo kertoo jakeluesimies Hanna Kalmukoski Ilves Jakelusta.

Nimi- ja osoitetietoja ei enää paineta lehtiin, vaan jakaja näkee voimassaolevat tilaukset sähköiseltä jakokirjaltaan.

– Onnistuneen jakelun paras tae on oman postilaatikon merkitseminen selkeästi osoitteella. Nyt on hyvä aika hoitaa tämä kuntoon, jos osoite vielä laatikosta puuttuu, Kalmukoski kannustaa.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa Ilves Jakelu palvelee arkisin kello 8–16 puh. (03) 6151 340.

Lehden tekijöiden näkökulmasta varhaisjakelu-uudistus on merkittävä ja mieluisa.

– Aamukahvipöytään ehtivä painettu lehti on lehden tekemisen perinteistä ydintä, ja aina kaivattu palvelu tilaajien keskuudessa. Nyt voimme tarjota lukijoillemme tämän mahdollisuuden, iloitsee päätoimittaja Laura Ääri.

– Uskomme, että lukijasuhteemme syvenee entisestään, kun paikallislehden anti on aamulla jo käsiteltävänä.

Näköislehti on toki tarjonnut tämän mahdollisuuden jo aiemmin – ja tarjoaa jatkossakin.

– Haluamme palvella sekä sähköisen että painetun tuotteen ystäviä mahdollisimman tasapuolisesti, ja nyt voimaan astuva jakelu-uudistus on omiaan turvaamaan tämän periaatteemme toteutumista, Ääri sanoo.

Lehtiryhmän johtaja Tuomo Hanninen kertoo olevansa tyytyväinen myös siihen, että jakelun laatu on jatkossa priimaa.

– Ilves Jakelu on pitkäaikainen kumppanimme Hämeessä. Se on hoitanut Aamupostin jakelun Riihimäen seudulla jo 17 vuoden ajan, eikä moitittavaa ole ollut, Hanninen sanoo.

Kommentoi